Bendradarbiavimo būdai:

Šypsaisi Tu - šypsosi ir kiti! Nes bendradarbiaudami galime kur kas daugiau. Įvairaus pobūdžio bendri projektai kartu su ,,RAUDONOMIS NOSIMIS'' linksmai, kūrybingai ir socialiai atsakingai.

Humoras veikia kaip emocinė higiena. Mūsų dirbtuvės - tai būdas priminti sau ir kolegoms - būti geriausiu suspėsi, leisk sau tiesiog būti. O nesėkmes lengviau įveikti juokiantis kartu.

Jūsų finansinė parama leidžia užtikrinti, kad džiaugsmo akimirkos įvyks ten, kur jų trūksta labiausiai. Remdami mūsų veiklą, jūs prisidedate prie džiaugsmo misijos nenutrūkstamumo užtikrinimo.

Kaip RAUDONOS NOSYS gali prisidėti prie jūsų įmonės veiklos?

  • Linksmos, kūrybiškos koncepcijos naujų produktų įvedimui į rinką
  • Individualios fotosesijos su klounais rinkodaros tikslais
  • Visapusiška pagalba rinkodaros, darbdavio įvaizdžio formavimo, vidinės komunikacijos veikloje
  • Dalyvavimas RAUDONŲ NOSIŲ žiniasklaidos ir reklamos kampanijose
  • Interaktyvus gydytojų klounų apsilankymas prekybos, darbo vietose, susirinkimuose ir šventėse
  • Įmonės žinomumo didinimas, viešinant logotipą komunikacijos ir reklamos priemonėse
Inga Ulevičiūtė
Lėšų pritraukimo projektų vadovė
T: +37065768057

Bendradarbiavimo privalumai:

  • Teigiamas įvaizdis: humoras ir atsakomybė - RAUDONŲ NOSIŲ vertybės, kurios gali būti siejamas su Jūsų įmone!
  • Naujos produktų ir įmonės pozicionavimo galimybės: emocijų kupinos žinutės atveria galimybes naujiems ryšiams bei reklamos pasiekiamumui didinti!
  • Stipresnė prekės ženklo pozicija: jūsų produktai įgyja socialinę vertę, kuomet jie yra asociuojami su RAUDONOMIS NOSIMIS (pvz., bendri prekės ženklai, produktų reklamos, bendros reklamos, CRM veikla).
  • Didenis žiniasklaidos dėmesys: informacija apie jūsų įmonę gali būti pateikiama lengvesniu, pigesniu bei draugiškesniu keliu, asocijuojant ją su socialine gerove. 

Mūsų partneriai

Visos šalies partnerio prekybos vietose - ant prekystalio puikuojasi geros nuotaikos, didelės širdies ir šypsenų simbolis - klouno nosis. Partnerio klientai šypsodamiesi skatina šypsotis kitus, o savo rėmimu - simbolio įsigijimu, tiesiogiai prisideda prie gydytojų klounų veiklos.
DROGAS parduotuvėse - ypatingos raudonos nosys! Ir geros nuotaikos atributai - klounų lūpų balzamai, skirti plačiai visų šypsenai. Rėmimo produktas buvo specialiai pritaikytas partnerio klientui, suteikiamas visapusiškas vidinės komunikacijos ir darbuotojų motyvacijos palaikymas.
Partnerio prekybos vietose svečiuojasi ir RAUDONŲ NOSIŲ atstovai, kurie ne tik kviečia klientus tapti ilgalaikiu džiaugsmo misijose rėmėju, bet ir moko klounų geros nuotaikos triukų, dalijasi istorijomis iš ligoninių, skleidžia gerą nuotaiką!
abaton-monitoring